O zi cu peripetii
|
02 Jan 2011, 16:48
|||
|
|||
Intelegeam intocmai privirea lui Rose.Nu aveam nevoie de ajutor.Credea ca nu ma simt prea bine.Dar eu nu aveam nimic.Eram chiar incantat.
- Deci Rose,esti mai linistita acum?,am intrebat. Rose se uita la mine si parca nu stia ce sa zica.Privirea ei ma cam nelinistea.Nu as fi vrut sa mai vre'o'data blestemul.Totusi acum ca stiam ca pot va fi mult mai usor. - Intr-un fel,a raspuns Rose chiar la timp ca sa nu-mi mai fac alte idei. Ma mai linistisem.Insa aurorul era foarte insistent.Vroia sa afle tot. - Deci cine mai exact a facut blestemul?,a intrebat el. - Eu,am raspuns rapid. - Deci un minor. - Era un Devorator al Mortii,dupa ce ca eram langa Minister si nu ati venit sa ne ajutati mai aveti si tupeul sa cereti explicatii? - Atunci mai bine sa uitam de aceste incidente.Ministerul nu va mentiona uciderea Devoratorului de catre minor iar voi 2 nu amintiti de faptul ca aurorii au fost incapabili si prost organizati.Altminteri va trebui sa va stergem memoria iar tanarul vrajitor minor va merge la Azkaban,a spus aurorul crud. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|