O zi cu peripetii
|
02 Jan 2011, 18:41
|||
|
|||
Nu mai aveam nici'o idee.Nu mai intelegeam nimic.Acel auror ne santaja?!Adica noi facem treaba ministerului iar el in loc sa ne rasplateasca ne ameninta ca daca nu ne tinem gura va iesi urat?!El vroia sa se laude ca la omorat pe acel Devorator probabil!Nu m-ar deranja asta,dar sa ma ameninte pentru o fapta facuta la limita nervilor si riscului si stresului si...
- Daniel..,spuse Rose pe un ton ciudat. Insa eu eram departe cu gandurile mele,departe de ea,departe de tot,ma gandeam de ce acel Devorator a umblat liber prin Minister. Si cat tupeu avea acel auror.Trebuia sa ma intorc.Sa ma iau de el. Dar cred ca Rose stia ca asta vreau sa fac si vroia sa ma impiedice. - Mergem la Hogwarts chiar acum,a spus ea. - Nu vin,am raspuns clar. - Poftim?! Nici prin cap nu-mi trecea sa merg la Hogwarts.Vroiam sa aflu mai multe despre acel Devorator.Cine era,ce vroia si ce treaba avea cu Rose. - Nu merg la Hogwarts.Nu acum! Nu puteam sa las treaba neterminata.Nu puteam! Trebuia sa fac ceva dar nu stiam ce.Ce sa fac?! Ce era de facut.. Nimic,probabil nimic.Insa eu aveam sa gasesc o solutie.Macar sa vorbesc cu acel auror.Cu Dl.Finnighan.Sa-i spun despre ceea ce spusese acest ultim auror ce ne amenintase. Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|