O zi cu peripetii
|
02 Jan 2011, 19:15
|||
|
|||
Am reusit fara sa vreau sa ii citesc gandurile lui Daniel. Probabil ca am facut asta fiindca ma gandeam prea mult la starea lui , era destul de irascibil. Am rasuflat facandu-mi curaj sa ii spun toata povestea apoi am rostit :
"Bine..El este,ma rog era...fratele celui care mi-a ucis iubitul si mi-a rapit sora cand s-a nascut. Sincer, nu prea ai ce sa afli despre el. Stiu doar ca este fratele acelui nemernic si crede-ma ca asta imi este indeajuns. Imi este de ajuns." In momentul in care am terminat de zis ultima propozitie am ramas fara vlaga. Am incercat sa respir putin,apoi m-am gandit cum de am spus toate astea? In fine,totul a trecut,cel putin momentan: fratele lui Porrin a murit,desi nu vroiam sa se intample tocmai asa proabil ca asa a fost sa fie. Am vrut sa il duc la Azkaban,dar soarta a fost cam cruda pentru el... Mi-am mutat privirea spre Daniel si puteam sa imi dau seama ca s-a mai linistit,ceea ce m-a facut si pe mine sa ma linistesc apoi am spus pe o voce blanda: "Haide,sa ne intoarcem la Hogwarts!" Acesta dadu doar din cap in semn de aprobare...Si am plecat incercand sa uitam acest incident deloc placut. Un lucru era cert: nu avea sa se termine aici,Porrin va face rau mereu,pana mai este in viata,chiar si din Azkaban,cea mai cunoscuta si sigura inchisoare a Magicienilor. OOC: TOPIC CLOSED. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|