Mestah davno zabyli ...
02 Jan 2011, 18:51 (This post was last modified: 02 Oct 2011, 18:57 by Bell Evans.)
Jos acolo pe scari,zacand statea Daniel.Ajunsese acolo dupa o ora grea de Transfigurare.Luase un 4.Era foarte necajit.
- Cine esti? , se auzi o voce.
Daniel insa nu se intoarse.Era prea trist.Prea suparat.Nu avea treaba in acele momente cu realitatea.Nu-i statea in fire dar chiar asta facea.
- Ma auzi?,se auzi aceeasi voce.
Lui insa nu-i trebuia nimic.Nici mila,nici alinare,nici simpatie,nici prietenie.Avea nevoie de liniste si de singuratate.
- Hellooo!,striga vocea deja cunoscuta.
Nimic insa.Daniel visa doar la ora aceea.Nici nu bagase de seama vocea ce il striga.
- Esti bine?
Brusc,Daniel se ridica in picioare.Striga intr-una "De ce eu?Cum se poate asa ceva?".La un moment dat se intoarse si o privi pe cea care il striga.Era vechea lui cunostinta Rose.
- Ou,hei.. Rose!,striga acesta.Ce faci?Ce cauti pe aici?
Rose ii zambi.
- Am venit si eu aici ca sa-mi pun gandurile in ordine.Dar tu ce ai patit?
- Sunt foarte suparat.Am luat 4 la Transfigurari.Profesoara este de vina.Este Sefa de Casa la Cercetasi,si de aceea.Nu ma suporta.Sa stie ca este reciproc!

[Bells] You're funny Finna)

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Mestah davno zabyli ... - by Daniel Cruplud - 02 Jan 2011, 18:51