"Scary.mirror"
|
02 Jan 2011, 20:47
|||
|
|||
Ma speriau groaznic pasii,”Ce vrea de la mine,sa sparg oglinda?”Rose imi spuse ca nu sunt singura afectata de fantoma,cum ea isi vazuse iubitul si verisoara sa Afrodita.Ma bucuram ca nu sunt singura trecuta prin asta,dar eram mai mult suparata ca si pentru ea a fost foarte greu.Am ascultat atenta intamplarile din viata sa,erau groaznice prin cate a trebuit sa treaca biata Rose.
-Dar de ce inca mai intri...in aceasta camera?mi.am intors privirea catre oglinda din spatele acesteia se misca ceva.Am incercat sa ma potolesc,sa nu tip sau sa ma zbat ca o nebuna.Mi.am indreptat degetul catre oglinda,care m.a torturat timp de trei zile.Rosalie se ridica sa vada ce e in spatele oglinzi,dar vorbi in acelasi timp. -Peii...eu intru in camera oglinzi ca sa...imi vad iubitul...pe Jake.Sa imi vad persoanele dragii mie.Am ascultat atent fiecare cuvant,parca imi venea sa plang.Am ajuns la oglinda dupa era un bilet parca vechi de mii de ani si se observau mici pete de sange. Quote:Spargeti oglinda!In fata mea aparu o silueta a unui baiat,am facut ochii mari dupa fantoma disparu,mi.am miscat putin capul sa vad daca mai sunt in regula. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,206 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |