Misterul din Camera Profetiilor
03 Jan 2011, 14:54
  • Arwen tresari usor, dar cand o observa pe Helena zambi; auzise de ea de la Bell. Era una din cele mai bune prietene pe care si le facuse la castel, iar acum chiar ii ducea dorul. Cunostea sentimentul prea bine. Dar timpul trece..si nu poate fi oprit, indiferent de cat de mult si'ar dori cineva asta.

"-Buna, Helena" spuse ea, dupa un moment de reflectare. "Deci domnul Evenstar vrea sa ma ocup eu de interviuri" continua ea, oftand.
    "-Aici este fisa pe care m'a rugat sa v'o aduc" murmura Helena, cu un glas limpede.

Arwen lua dosarul, si se aseza pe celalalt scaun al biroului; arunca o scurta privire prin el, dupa care insemna cateva notite pe margine.

"-Cred ca e gata" spuse ea, zambind.
    "-Multumesc" replica Helena, vioaie. Se ridica, si dadu sa plece din birou.
    "-Helena?" sopti Arwen. Tanara se intoarse, cu o privire curioasa. "Am de rezolvat ceva in camera profetiilor. Ai vrea sa ma ajuti?" intreba vrajitoarea, cu o urma de zambet in glas. Bellyshor ii povestise cat de mult ii placeau aventurile fostei cercetase.

# Bell Evans Clone
[Image: turnaway.png]
Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Misterul din Camera Profetiilor - by Arwen Jade - 03 Jan 2011, 14:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Misterul ce se afla in spatele usii Kennya Allen 2 1,976 04 Sep 2010, 12:58
Last Post: Luna Slytherin