"Scary.mirror"
|
03 Jan 2011, 16:36
|||
|
|||
Nu prea ma afectase acel biletel din spatele oglinzi adica,o fantoma a unui baietel”Te rog” a pufnit eu.Am stat si m.am gandit eu bine,cate rele a facut aceasta oglinda nu e vina ei.poate cineva vrea sa ne faca vreo farsa,poate unu de la Viperini,aceia chiar nu au suflet,cei mai rai acolo sunt,sau poate vreo fantoma a unei case.
-Nici eu nu as sparge aceasta oglinda chiar daca te cam enerveaza uneori...M.am asezat in fata oglinzi lui Erised dar nu s.a mai intamplat nimica de data aceasta,nico imagine cu mine cand eram mica,niciun sunet,niciun dementor.Nimic.M.am apropiat si mai mult de oglinda cand o imagine cu mine,dar mai in varsta,parca la de douazeci de ani eram la un...concert,in lumea incuiatilor,cantam si din voce si la chitara electrica.Toti tipau numele meu,doreau autograful meu...al meu.Incepusem sa plang.Dar nu de tristete de fericire. -Cum de stie ce imi doresc cel mai mult.Am spus in sopata suspinand. -Tamara ai uitat ca este o oglinda magica iti arata cea mai mare dorinta a ta,spuse Rose chicotind.Dar ce ai vazut in oglinda?intreba curioasa. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,206 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |