Mestah davno zabyli ...
03 Jan 2011, 18:40
M-am uitat la Daniel care ma intrebase de vreo doua ori daca mai simt bine. Sincer,nu stiam ce sa ii spun. Mda,intr-adevar nu ma simteam prea bine,dar nici nu stiam cum sa ii spun , eram prea agitata. Ma rog,aveam incredere in el asa ca preferam sa ii spun sincer. Speram sa inteleaga cam despre ce este vorba. I-am intins scrisoarea dupa care am spus:

"S-au intamplat destul de multe...Dar cel mai important,m-am saturat de Porrin,pur si simplu nu pot sa sesizez...inca e in viata,e inchis in Azkaban si tot mai face rau. Nu mai pot".

Quote: Draga Rose,

Nu vreau sa te alarmam,insa tatal tau a fost la celula la Porrin sa ii ceara socoteala pentru ce s-a intamplat cu Ginny...Si nu stiu cum de s-a intamplat aceasta nenorocire,dar din lipsa de atentie Porrin a avut o bagheta la el si tatal tau este acum ranit. Sper sa nu te enervezi si vom vorbi cand vom mai afla vesti.

Da,frumos...Nu voi mai scapa niciodata de acest nemernic? Si cum putea sa imi zica mama sa nu ma enervez? Asta nu va duce la nimic bun,toata povestea aceasta cu Porrin...O lacrima isi facu aparitia pe obraz.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Mestah davno zabyli ... - by Rosalie Vivienne Alden - 03 Jan 2011, 18:40