~ New Friends ~
|
03 Jan 2011, 19:42
|||
|
|||
Ma plimbam prin biblioteca scolii. Era pentru prima oara.
Si niciodata nu intalnisem o biblioteca atat de mare. Era gigantica! Oare cum putea bibliotecara sa o intretina pe toata? Ei, da, bineinteles ca erau si ajutoarele, insa nu erau multi. Eram acum la sectiunea "Istoria Hogwarts`ului". Mai bine spus, in sectiunea aceasta. Eram absorbita. Erau fel de fel de carti in acea sectiune. Unele foarte groase, altele foarte subtiri [si cand spun asta ma refer la minim 500 de pagini; neap, 700]. Unele erau foarte vechi, altele foarte noi [si cand spun asta ma refer ca au aparut acum minim 1 secol in urma]. In orice caz, erau multe carti acolo. Sectiunea se intindea pana la infinit, ca si celelalte, de altfel. Mergeam, holbandu-ma, practic, la toate cartile, cat puteam cuprinde cu ochii, cand am simtit cum m-am izbit de cineva. Cand am vazut, am realizat ca fetei de care m-am lovit ii cazusera mai multe carti pe jos. - Ohh, scuze! Nu am vrut! ii spun eu, ajutand-o sa stranga cele...4 carti de pe podea. M-am uitat la ea. - Unde imi sunt manierele? Buna! Numele meu este Isabelle, insa poti sa imi spui Iz. Am zambit. ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~ New Friends ~ - by Isabelle Smith - 03 Jan 2011, 19:42
Re: ~ New Friends ~ - by Evelyn Steel - 04 Jan 2011, 20:58
Re: ~ New Friends ~ - by Lily C. Williams - 04 Jan 2011, 21:49
Re: ~ New Friends ~ - by Evelyn Steel - 04 Jan 2011, 22:25
Re: ~ New Friends ~ - by Lily C. Williams - 04 Jan 2011, 22:49
Re: ~ New Friends ~ - by Isabelle Smith - 05 Jan 2011, 18:53
Re: ~ New Friends ~ - by Evelyn Steel - 05 Jan 2011, 20:03
Re: ~ New Friends ~ - by Lily C. Williams - 06 Jan 2011, 21:58