Vizita cu peripetii
03 Jan 2011, 21:59
Ronnie pufni amuzata cand auzi cuvintele cercetasei.

" Da, War se simtea cam singur" spuse viperina sarcatica. " Nu. Tata are nevoie de un dragon pentru a proteja...ahhh....ceva" explica fata
" Ori palavrajiti nonsensuri, ori veniti sa vedeti dragonul" spuse paznicul morocanos

Cele doua fete isi aruncara priviri infricosate, iar apoi il urmara pe batran pana la o cusca imensa. Peretii custii erau facuti din piatra, iar cusca era ingradita de tepuse ascutite ce ar fi putut strapunge si cea mai groasa piele de dragon. In cusca nu se putea distinge altceva decat o banca masiva din piatra si un covor din buruieni.

" Revin imediat. Trebuie sa am ocup de altceva" spuse barbatul si scuipa pe pantofii celo doau fete
" Dar nu ne poti lasa aici langa toti acesti dragoni. Macar spune-ne unde ne este Maghiarul Tintat" se planse viperina
" Tintatul Maghiar" o corecta cercetasa
" Ma rog"

Ingrijitorul se uita amenintator la cele doua si-si sterse gura cu maneca pardesiului, iar apoi pleca boscorodind ceva cu voce joasa.

" Cred ca acum suntem doar noi si aceasta cusca mare si pustie" spuse Ronnie si se sprijini de una dintre tepuse
" Nu cred ca el este de aceeasi parere" tipa Bell si o trase pe viperina langa ea

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vizita cu peripetii - by Bell Evans - 03 Jan 2011, 18:16
Re: Vizita cu peripetii - by Bell Evans - 03 Jan 2011, 21:09
Re: Vizita cu peripetii - by Bell Evans - 03 Jan 2011, 21:28
Re: Vizita cu peripetii - by Veronique A. Dupont - 03 Jan 2011, 21:59
Re: Vizita cu peripetii - by Bell Evans - 03 Jan 2011, 22:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O simpla vizita Helena Daphne Rose 9 2,070 25 Jun 2010, 11:57