"Scary.mirror"
|
03 Jan 2011, 22:29
|||
|
|||
Din oglinda iesi Helena Ravenclaw este fantoma casei Ochi-de-Soim,fica sa este fondatoarea casei,era chiar foarte frumoasa,dar ce cauta tocmai aici?
-Ow..sper ca nu v.am speriat prea tare,am venit sa va explic ce s.a intamplat cu oglinda in aceasta saptamana,ei bine cometa halley a traversat saptamana aceasta lumea noastra,iar oglinda a avut de suferit adica va arata cea mai mare temere,cand spuse asta se uita la mine,am intors capul rusinata. -Dar de ce nu ne ati spus mai devreme?spuse Rosalie suparata. -Este din cauza cometei cum am mai spus,ne e cam greu sa ne miscam prin scoala si nu doream sa va facem curios doar stiti cum sunteti i -Ahaa...am spus eu si Rose in acelasi timp.Helena isi lua ramas bun de la noi avertizandu.ne sa avem grija pe unde umblam,Rosalie privii pentru a nu stiu a cata oara in oglinda,dupa am plecat catre camerele noastre.Am avut cateva zile de groaza,am privit in oglinda si cel mai important s.a legat o prietenie intre mine si Rose. The End. Topic Closed. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
you're my reflection in the mirror | Kurt F. Malfoy | 20 | 3,205 |
26 Dec 2011, 16:09 Last Post: Kurt F. Malfoy |