~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~
|
04 Jan 2011, 01:09
|||
|
|||
○ I ♥ Rock ! ○ Pãi da. Este muzica cu care eu am crescut ºi cu care voi creºte pânã am crescut destul.Dupã aia îmi voi continua viaþa pânã mor in stil rock!
Când începe muzica , se aude aceea bubuiturã care bate aceeaºi ritm cu inima mea fãcând contra-bas cu sufletul. De ce acest gen de muzicã? Simplu. Este muzica care duce o întreagã istorie , care rezistã ca munþile contra vânturi.Este ca o seringã care injecteazã în continuu o doza mare de adrenalinã fãcând sã mã simt ca un cal sãlbatic pe câmpul de luptã.Dar tot odatã te poate liniºtii ca o cantitate de nicotinã în organismul unui independent , te face sã trãieºti în propria lume cu proprile reguli. Când auzi notele muzicale , care parcã intrã în urechea mea cu intruziune , ºi mã atinge în cel mai mic colþ al corpului care nu are nici o valoare fara suflet.Sufeltul are proprile puteri nelimitate care face ca eu , ca persoanã , sã simt în vene trãsnetul muzicii . Ce aº putea sã spun despre simturile mele , decât cã mã face sã simt cu adevarat libertatea al cãrui motto ar putea fi : "Orice prost poate sã facã reguli ºi orice prost le va respecta." "God gave rock and roll to you
Put it in the soul of everyone." Rock On! \m/ No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 09 Sep 2010, 12:29
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 10 Sep 2010, 22:40
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 12 Sep 2010, 23:07
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 19 Sep 2010, 02:05
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 24 Sep 2010, 22:22
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Scarlett Soul - 29 Dec 2010, 14:38
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 03 Jan 2011, 06:13
Re: ~Viata mea de nicairei,si sufletul meu!~ - by Layla Wong - 04 Jan 2011, 01:09
|