Ghid RP
|
09 Dec 2007, 20:47
|||
|
|||
daca nu le poti vedea, ti le arat eu aici
![]() Quote:O usa trantaindu-se zgomotos. Un "Salut!" repezit si niste pasi grabiti pe trepte. O alta usa trantindu-se zgomotos si apoi muzica rasunand dintr-o camera de la etaj. Acum nu mai era asa.----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote:Continua sa stea nemiscata la catedra, rasfoind o carte pe care o gasise pe acolo, fara sa fie deloc atenta la ce citea. Prefera sa studieze fiecare elev in parte. Pe rand, in ordinea intrarii in clasa si pana se asezau in banca ii masura din cap pana-n picioare si apoi le raspundea la salut cu o voce destul de seaca. Se parea ca unii erau uimiti, probabil cei care participau la fiecare ora de Farmece. Cand ultimul elev, un baiat ce parea a fi de la Ochi-de-Soimi dupa uniforma se aseza in banca se uita la un ceas de pe catedra. Ora incepuse. Nu-i placeau intarziatii, insa erau cam putini elevi. Era obisnuita cu o sala plina si toti elevii atenti la ea. Da... totul se schimbase asa de mult... Se ridica de la catedra, ajungand in fata ei. Aranjandu-si ochelarii pe nas se uita inca odata spre clasa. "Buna ziua! Ma numesc Isabelle Anne Deea! Sunt aici pentru a sustine orele de Farmece, in lipsa fiicei mele, profesoara voastra. Vom face impreuna cativa pasi spre a descoperi aceasta materie intr-u totul, sperand ca pana in Aprilie, cand ma oi desparti de scoala inca odata sa reusim sa terminam tot ce aveam in plan." Vorbse tare si raspicat, pe o voce destul de aspra. Lua o creta de pe catedra si se indrepta spre tabla. Scrise mare titlul lectiei pe care acdeau sa o dezbata in acea zi, Semi-farmecele. Avea sa ii invete ca aceasta materie cuprindea si foarte multa teorie. Banuia ca Hermy facuse cu ei numai ore practice. Lua de pe catedra de langa ea o foie pe care erau scrise toate lectiile pe care le sustinuse fiica ei. "Sa inteleg ca ati studiat farmecul otravus, si contra-blestwemul sau, tot un farmec, Myllis. Cred ca profesoara voastra v-a zis cate ceva despre semi-farmece. Spuneti-mi daca ma insel."Lasa creta pe catedra si se intoarse in fata ei. Cu ajutorul baghetei facu astfel incat in fata elevilor sa apara imagini ce aveau legatura cu ce le va spune ea. "Ei bine, va voi povesti cate ceva despre semi-farmece... Aceste semi-farmece, au fost descoperite de marele vrajitor al secolului 5, Kaspy Garvarov(OOC: derivat de la numele sahistului Garvy Kasparov=))) in timpul revoltei goblinilor fata de vrajitori. Acele revolte deveneau tot mai dese asa ca vrajitorilor le trebuiau si mai multe metode de aparare. Goblinii incepeau sa castige teren, asa ca acel vrajitor s-a gandit sa faca un farmec mai puternic, care sa rezulte in urma unirii a alte doua. Primul astfel de farmec a fost Vendisico, rezultat in urma unirii farmecului Vendi un foarte vechi farmec de vindecare cu Sico un farmec tot atat de vechi pentru coagularea sangelui. Va dati seama cred ca primul farmec de acest gen a fost un farmec de vindecare. A ajutat in foarte multe revolte si razboaie magice, fiind contrafarmecul perfect pentru renumita vraja Sectumsempra. Dupa reusita acestui farmec au mai aparut altele, precum Sedigo, Margi, Dafino, Gresdichin... si altele pe care le gasiti in manual la pagina 95." Terminase de povestit si cu o miscare foarte lenta de bagheta ultimele imagini, poze cu inventatorul acelor farmece si caietele lui de noptite pe care a lucrat pentru inventarea acelor farmece. "Acum, pentru 25 de puncte, cine imi poate spune cum se numesc farmecele ce compun semi-farmecele?" intreba ea. Era obisnuita sa spuna pentru cate puncte era intrebarea. Clipi des, asteptand un raspuns. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote:Cam multa liniste pe aici...' gandi Izabelle destul de dezamagita. Desi oferise un numar mare de puncte pentru un raspuns complet, nu ii raspunsese nimeni. Probabil era de vina vacanta care se apropia din ce in ce mai repede. Isi dadu ochii peste cap. Parea a fi un opbicei de familie, pentru ca si Hermy facea asta destul de des. Se intoarse la catedra, inchizand catalogul. 'Totul e atat de diferit...' Da, totul se schimbase mult. Totul devenise atat de ciudat pentru ea. Trebuia sa se obisnuiasca cu totul. Incepea sa devina din ce in ce mai dificil sa predea in acea scoala. Inchise ochii. Cand ii deschise, incepu sa rada. Se uita spre baiatul care intrase cu putin timp inainte. "Buna ziua! Trebuie sa-ti amintesc ca ora incepe la ora 9 fix?" intreba ea aratandu-i un ceas de pe perete. "10 puncte pierdute de la casa dumneavoastra! Pote ca ne poti spune chiar dumneata raspunsul la intrabarea pe care o pusese inainte sa-mi intrerupi ora." facu o mica pauza inainte sa repete intrebarea. "Cum se numesc farmecele ce compun semi-farmecele?" Privi ceva timp spre baiat, inainte sa se reaseze la catedra. Deschise iar catalogul, pentru a-l inchide iar in urmatoarea secunda. Inchiose iar ochii, apoi rase iar. "Am inteles, vacanta se apropie, si voi sunte-ti nerabdatori sa va bucurati de ea!" spuse ea zambind. Lasa catalogul pe catedra, mergand cu pasi mari spre usa, deschizand-o. "Ei bine, vacanta placuta! Buna ziua! Ne vom intalni iar dupa vacanta. Atunci vom termina ora despre semifarmece." le mai spuse ea. Zambi si se intoarse la catedra, asteptand ca elevii sa iasa. deci uite dovada ca se poate ![]() app, nu va suparati, dar as vrea sa stiu ce parere aveti despre rp-ul meu, daca aveti rabdare sa cititi ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ghid RP - by Kennya Allen - 04 Oct 2007, 08:51
Re: Ghid RP - by Lyra Dust - 04 Oct 2007, 18:36
Re: Ghid RP - by No name - 26 Oct 2007, 19:58
Re: Ghid RP - by Charlizze Di Rino - 26 Oct 2007, 20:16
Re: Ghid RP - by Ginny Malfoy - 26 Oct 2007, 20:34
Re: Ghid RP - by Maya Swartz - 30 Nov 2007, 12:02
Re: Ghid RP - by Ginny Malfoy - 30 Nov 2007, 18:58
Re: Ghid RP - by Julia Lilith Potter - 30 Nov 2007, 21:08