Letters to you ...
|
04 Jan 2011, 01:54
|||
|
|||
I ♥ You Forever Friends ! Pãi hai sã încep povestea mea.Totul începe cu întrebarea : [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">conectat pentru a vedea acest link]</span> Yes! I love you ! Eu te iubesc în : [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">conectat pentru a vedea acest link]</span> Orice culoare! si : [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">conectat pentru a vedea acest link]</span> [/img] Orice limba! Dacã se face liniºte în mintea ºi sufletul tãu , poþi sã iþi dai seama de foarte multe lucruri deja existente ºi dacã asculþi bine realizezi..., uite : [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">conectat pentru a vedea acest link]</span> Watch...I miss you! Nu am spus prea multe vorbe , însã þi-am arãtat tot ce trebuia.ªi toatã iubirea vine din înauntru ºi toatã iubirea merge afarã direct cãtre tine! Ooo ºi era sã uit : [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3237p30-letters-to-you">conectat pentru a vedea acest link]</span> No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|