Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ]
|
10 Dec 2007, 22:38
|||
|
|||
OOC: Ok... dar doar seamana la descriere cu colegii tai... Adica eu pot sa inventez ca Paullei i se parea dragutz Mark
![]() BIC: "Pfeuuu..." spuse Paulla dandu-si ochii peste cap. Julia chicoti. Aveau ora de engleza. Julia era mai mereu cu mana pe sus, dar in ziua aceea nu se simtzea extraordinar. Parca ii transmisese Paullei din energia ei, pentru ca fata parca sarea in continu, vorbind cu totzi, chiar si cu Tania. Judy statea in a treia banca langa Amy si se uita in oglinda. Mark, care statea cu o banca mai in fatza, se intoarse la ea si ii facut cu ochiul. Amy, care nu era prea atenta se inrosi toata crezand ca acesta ii facuse ei cu ochiul. Judy zambi si isi flutura parul. In spatele clasei Julia aproape atzipise cand Paulla ii trase un ghiont puternic in coaste. "Julia? Imi potzi raspunde la intrebare?" spuse profesorul. Fata isi roti usor capul in timp ce toata clasa se holba la ea. Din fatza Tania tzopaia pe scaunul ei blocandul fetei privirea pentru al vedea pe profesor. "Stiu eu! Stiu eu! Stiu eu!" si raspunse la intrebare fara ca profesorul sa-i spuna. Clopotzelul suna si totzi se ridicara din banci. Paulla se duse direct la Tania. Adora sa o ia peste picior. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Tigara care arde | Desiree Rose Goth | 37 | 9,292 |
08 Feb 2011, 11:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~ | Matt I. River | 28 | 4,419 |
30 Sep 2010, 20:51 Last Post: Bell Evans |