Design nou
|
05 Jan 2011, 18:09
|||
|
|||
Deci uhm.. ma intristeaza sa vad ca nu stiti de gluma. Voi scoate graficele imediat. Ma bucur ca aceasta intamplare mi-a dat ocazia de a avea un motiv intemeiat sa-i dau ban pe IP lui Hurio asta care ma dispera (si nu numai pe mine, tin sa cred) de ceva vreme.
Totul a plecat de a o gluma si voi CHIAR CREDETI ca asa ceva poate fii adevarat. Ba da voi chiar ne credeti tampiti ? Adica noi suntem admini ca sa facem asa ceva in mod serios ? Chiar credeti ca n-avem minte-n cap deloc ? Ne jigniti pe noi si pe voi chiar facand presupunea stupida ca gluma asta ar fi ceva serios. Din felul in care sunt puse graficele, felul in care a construit Kennya postul asta si ce a zis in el trebuia CLAR, AL DRACU DE CLAR sa va dati seama ca e o GLUMA. Buna sau proasta asta este la aprecierea voastra, DAR in fond o GLUMA. Si atat. Imi pare rau dar sunt profund dezamagit. Nu ma asteptam sub nicio forma sa reactionati asa. Inca mi se pare de necrezut. Cum sa nu-ti dai seama ca e o gluma ? In fine, cel putin am ras copios azinoapte cu Adriana. O zi buna sa aveti ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Design Nou | Bell Evans | 20 | 5,216 |
21 Aug 2011, 14:09 Last Post: Alex Ryan Ricky |