Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ]
|
11 Dec 2007, 22:15
|||
|
|||
OFF : pff..nu stiu ce sa spun, Ginny W...
Ray ar fi trebuit sa faca parte din genul baietilor care-si bat joc de toti ... ca si Mark si restul baietilor din gasca lor, de altfel... Ma rog.. lasa... OFF 2 : va suparati daca Amy si Julia erau scutite de sport? Astfel au ocazia sa vorbeasca ^_^ ( mama si ce mult se-aseamana povestea asta cu realitatea ...) ON : " Voi 2, scutitele, treceti si paziti clasa! ACUM ! " zbiera profesorul. Indignate, Amy si Julia parasira terenul, ajungand in scurt timp in clasa... " Aoleu... cine se crede asta? Imi venea sa-l cotonogesc acolo... " izbucni Amy, incepand sa mimeze niste scheme nereusite de karate. " Auzi la el, sa pazim clasa... stii, vreau un salariu de paznic macar ! " facu si Julia, invartindu-si pumnul prin aer; sfarsi insa oftand adanc... O simti pe Amy punandu-i discret mana pe umar... " Haai, spune... ce-i, Julie? " " Nimiic... " " Haaai, te-am simtit de la prima ora... ce-ai patit? " " Uff... stii foarte bine ca am dat teza la romana vineri... si ca n-am apucat sa termin punctul 4... " Sprancenele se-mbinara pe chipul zambind al lui Amy... " Heh, o sa-ti puna 10, sunt siguura... asta-i tot? " Fata incuviinta din cap... " Bine, atunci. Sincer, eram ingrijorata... " Dupa ce toata clasa, venita de la sport, se schimba, Amy le trase deoparte pe Tania si Paulla, aducandu-le in dreptul caloriferului caldut din clasa. " Ei? " zise Paulla. " ... Ceva important? " zise Tania. " Ei si tu, normal ca e ceva important ! Ce e ? " " Paai... am vorbit cu Julia... " incepu Amy promitator... " Siii?? " " ... A zis ca e ingrijorata pentru teza la romana... " " Eram sigura. Mi-a zis asta. Bine macar ca nu e ceva mai rau... " Tocmai atunci trecura pe langa ele Mark si Ray - Mark zambind clasic, Ray razand in hohote... " Uite-le si pe-astea... secrete, secrete, ei, fetelor? " facu Ray sarcastic, continuandu-si rasul stupid. " Ce va bagati? " izbucni Paulla. " Parca ti-am mai spus sa lasi tupeul asta, Paullinutza... " zise Mark, impingand-o putin. "Paullinutza" se bloca pentru o clipa. Dar... Il imbranci pe Mark pe cat de usor putu, totusi in mod brutal... " Am sa las tupeul cand o sa am eu chef, clar? " " Paulla, tu te certi cu idiotii? " intra si Tania-n vorba... " Da... chiar asa... n-are rost... " ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Tigara care arde | Desiree Rose Goth | 37 | 9,292 |
08 Feb 2011, 11:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~ | Matt I. River | 28 | 4,432 |
30 Sep 2010, 20:51 Last Post: Bell Evans |