...:MeanGirls:...
|
11 Dec 2007, 22:54
|||
|
|||
OOC: sigur ca te primim, poti fi Dana sau poate mai adaugam un personaj
![]() BIC: "Masina? E... am mea... Am primit-o de ziua mea..." raspunse Ginny W. "Ziua ta? Apropae ca uitase-m! La muuuulti, multi anisori! Sa ne cresti mare Ginny! Cat despre masina, felicitari! Este ca a mea, insa a mea e neagra." spuse Sam zambind. "Deci, ne duce-m la desen?" interveni Ginny P. "Off... Bine..." Ofta Ginny W. Cele trei plecara zambind spre clasa, unde profesoara tocmai le preda o lectie luuunga si obositoare despre elementele de limbaj plastic. "Ne scuza-ti pentru intarziere!..." Spuse ginny W. "... babornita enervanta!" murmura Sam, facandu-le pe cele doua sa izbucneasca in hohote de ras. "Luati loc in banca voastra! Si sa nu se mai intample!" le spuse profesoara. "Mda, merci!" interveni Ginny P. fara sa se oboseasca sa coboare vocea. In ultima banca, cele trei fete discutau cu insufletire. "Ce lectie plictisitoare! Deci, cum a fost cu Josh?" o intreba Ginny P. "Minunat..." raspunse Sam povestindu-le despre cele 25 de minute pe care le petrecuse cu Josh. "Super, in pauza, sau mai bine in ora viitoare mergem toate in parc..." visa Ginny W. Astfel ele se adancira intr-o discutie luuunga despre planurile lor cu baietii, pana cand profesoara le observa. "Imi pute-ti spune ce am zis mai devreme?" le intreba ea pe obisnuito\ul ton sec. "Nu!" ras[unse Sam fara sa o bage in seama pe profesoara, si continuandu-si discutia cu prietenele ei. "Domnisoara Ravenclaw! Va invit in afara clasei!" ridica tonul profesoara. "Nu multumesc! Raman aici!" Continua Sam cu acelasi ton impertinent. "Acum!" tipa profesoara. Samantha se ridica calma si le zambi tuturor. Baietii o priveau cu admiratie, iar prietenele ei radeau in hohote. "Pot sa merg si eu afara?" intreba Ginny W. "Da... Si eu!" sari Ginny P. "Nu! Voi imi veti spune ce am spus mai devreme!" "Mai devreme ati spus <Nu! Voi imi veti spune ce am spus mai devreme!>" recita Ginny P. Raspunsulk ei satarni hohote de ras printre elevi. "Cred ca si tu poti merge afara!" o invita profesoara. Razand Ginny P. iesi afara, incepand o alta discutie cu Samantha. "Ce pacat ca Ginny W. e inca acolo..." zise cu po voce sumbra Ginny P. ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|