Prima zi in noua slujba
|
07 Jan 2011, 14:56
|||
|
|||
Dupa ce primi ingrijirile necesare, Lisa se intinse pe pat, si isi privi bratul. Era atat de fix tinut, incat nu avea nicio teama ca ar putea face o miscare gresita pentru a'l lovi.
"-Si..ce'ai mai facut in ultima perioada? Nu te'am vazut de ceva timp" murmura Bell, zambind. "-Pai..mai nimic..antrenamente la Vajthat!" chicoti Lisa. "-Se vede" replica Bell. "-Dar nu am cazut la meci" se revolta fata. "-Atunci unde?!" replica Bell. "-Cand urcam scarile" ofta Lisa. "-Eh..se vede ca suntem din aceeasi familie" chicoti cercetasa, cu o voce ingaduitoare. "-Bell?" intreba Lisa, brusc. "-Mm.." raspunse fata, usor obosita. "-Mi'e foame" chicoti cercetasa. Bell o privi, dupa care incepu sa rada; se ridica, si pleca din salon. Nu dura 10 minute, ca cercetasa se si intoarse cu o tava mare, din argint. "-Wow..te ador" murmura Lisa, privind mancarea calda. "-Si eu pe tine" chicoti Bell. "Acum mananca" o indemna ea, dupa care se indeparta. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|