Looking for Revenge
|
07 Jan 2011, 15:26
|||
|
|||
In fata focului, asezata pe un scaunel mic, Lisa continua sa’si priveasca verisoara. Aceasta ofta din cand in cand, lasand lacrimile sa’i inunde fata. Dar niciun cuvant. Doar cateva soapte cateodata, spuse doar pentru a indeparta tacerea mormantala.
“-Bell, nu te mai inchide in tine” sopti ea. “-Imi pare rau..” replica Bell, cu o voce mica. “-Nu iti cere scuze de la mine..doar spune’mi cu ce as putea sa te ajut..as face orice, si stii asta” continua Lisa. “-Poti sa’l aduci pe Hayden inapoi? Nu..deci nu poti face orice” raspunse Bell, cu un zambet trist. Era adevarat..nu putea face orice. Nu avea puteri supra-naturale. Dar totusi, putea sa isi ajute verisoara cu un singur lucru..sa’i fie prietena. “-Hayden avea un plan inainte de a muri” murmura Bell. Lisa tacu, incercand sa asimileze ce ii spunea Bell. “-Un plan pe care il facuseram amandoi. Alaturi de Arwen..” continua ea. “-Arwen?!” replica Lisa, usor mirata. “-Da..si vei afla curand despre ce era vorba..nu pot sa spun acum” raspunse Bell. “-Okay..inteleg” replica Lisa. “-Si acum..ca Hayden a murit..chiar nu stiu ce voi face..dar tu ma vei ajuta” continua cercetasa.. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|