Looking for Revenge
|
07 Jan 2011, 16:00
|||
|
|||
Lisa privea scena, muta de uimire. Hayden aparuse in fata lor, de parca ar fi fost strigat sa vina din camera celalata..sau ma rog, de pe hol, in cazul lor.
“-Hayden?” murmura aceasta, neputandu’si lua ochii de la el. “-Stiu deja ce vrei sa ma intrebi..” replica baiatul, cu un zambet, “-Katherine..Katherine..e bine?” balbai ea, cu inima pulsandu’i dureros. “-Da..insa nu stiu daca va veni aici..” continua Hayden. “-De ce?” intreba Lisa, cu un oftat. ½-A murit de mult timp..sufletul ei e prins deja in nalucirile cerului½ raspunse Hayden, intristandu’se. ½-Deci nu o voi revedea..niciodata½ sopti Lisa, cu un ton afectat. “-Oglinda lui Erised” sopti Bell, cu un zambet. “-Dar functioneaza?!” murmura Lisa. “-Da..in cazul ei, da..” raspunse Hayden. “-Dar tu de ce nu apari in Oglinda?!” il intreba Bell, brusc. “-Nu stiu..poate nu asta e cea mai mare dorinta a ta” chicoyi Hayden. “-Ha-ha..” replica Bell, usor amuzata.. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|