Prima zi in noua slujba
|
07 Jan 2011, 16:42
|||
|
|||
Bell se ridica de langa verisoara sa, lasand'o ocupata cu o portie mare de mancare.
"-Pofta buna" spuse ea, dupa care se indeparta. Se indrepta incet spre patul unde dormea Melody; rana de la cap trebuia verificata mai des decat alta, asa ca ii dadu jos bandajul si picaru cativa stropi dintr'o potiune dezinfectanta. Aceasta sfarai usor cand atinse plaga, dupa care disparu in taietura adanca. Melody se stramba putin prin somn, dar nu se trezi; Bell puse alt bandaj, si il fixa strans. Dupa ce termina cu Melody, se apropie de patul lui Sohpie. "-Cum e?" intreba ea, cand vazu ca cercetasa era treaza. "-Mai bine" raspunse fata, cu un zambet. "-Deci, cred ca diseara ne parasesti si tu" replica Bell. "-Si eu? Dar cine mai pleac?!" replica Sophie. "-Ronnie e perfect sanatoasa..iar Helena pleaca o data cu ea.." murmura Bell. "-Si verisoara ta?!" intreba Sophie. "-De unde stii de ea?" chicoti cercetasa. "-V'am auzit vorbind.." raspunse Sophie, usor stranjenita. "-Lisa..nu stiu, cred ca pe ea o voi tine pana dimineata" murmura Bell. "-Dar ei i'a spus ca pleaca diseara" chicoti Sophie. "-Vad cum evolueaza starea ei..acum tu, ti'e foame?" murmura Cercetasa. "-Putin" replica Sophie. Bell dadu o fuga la bucatarie, si se intoarse cu o tava mare, pentru Sophie. "-Pofta buna" chicoti ea, dupa care trecu mai departe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|