A sign of death
|
07 Jan 2011, 16:57
|||
|
|||
Ma uita la Porrin si incet incetisor incepea sa cedeze ceea ce era bine. Desi la inceput nu a vrut sa spuna ce il macina,faptul ca intr-adevar era slab la cerintele si insistenele Emei a raspuns la intrebari. Ema imi facu semn din cap pentru a ma incuraja,cu alte cuvinte incerca sa imi spuna ca totul este bine. Mi-am ridicat capul din pamant , ma uitam in jos pana acum cautand si gandindu-ma la o solutie apoi am spus:
"Vreau doar sa imi spui de ce l-ai ucis pe Jake , atat, doar de ce???!" Aveam sa il intreb mai multe,dar pe moment era de ajuns. Si daca va raspunde si daca nu , niciodata nu va scapa de Azkaban,de mine,de cei care tin la mine. S-a apropiat mai mult de gratii apoi a rostit hotarat: -E vinna lui,el nu a vrut sa fie un Devorator! S-a luptat cu mine , dar a fost prea mult...insa el a actionat..- Se opri din vorbe din orgoliu dar stiam ca vrea sa spuna 'eroic' . O lacrima dorea sa se scurga pe obraz,insa nu am cedat,nu inca,nu in fata lui , a lui Porrin,nu in Azkaban. Cand aveam sa iesim de aici probabil ca ma voi descarca...Dumnezeule,cate are acest ucigas sa imi spuna. Oricum,acum se pare ca era la mana noastra,momentan la a mea si a Emmei. Acest as in maneca pe care l-am tinut ascuns atat de mult timp a iesit la suprafata si pana la urma un zambet malefic a reusit sa mi se contureze pe buze.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Death is everywhere | Odette B. Malfoy | 15 | 4,642 |
18 Jan 2012, 15:53 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
The game with death. | Robert Eric Smith | 15 | 3,541 |
28 Sep 2011, 10:52 Last Post: Veronique A. Dupont |