Looking for Revenge
|
07 Jan 2011, 17:41
|||
|
|||
Bell aseza mormanul de mandarine intr’un bol de pe masa, dupa care se indrepta spre semineul in care ardea un foc vesel. Flacarile se rasuceau intr’un concurs de stralucire, impletindu’se bland. Bucati mari de umbra erau aruncate pe peretele de piatra din spatele ei, ce tremurau fantomatic.
“-Vrei?” intreba Lisa, care deja incepuse sa’si manance masa tarzie. “-Nu mersi” chicoti fata. Isi fiza privirile in jurul flacarilor vioaie, zambind. Se simtea atat de bine acum. Parca era impacata cu sine insusi. Vroia ca acest sentiment sa dureze pentru totdeauna. Nu stia exact de ce, dar intr’un fel ii parea bine ca Lisa fusese cu ea in seara asta. Isi revazuse si ea sora, totul se sfarsise cu bine. Acum puteau sa stea linistite..sa se gandeasca la viitor. Se ridica, indreptandu’se spre fotoliul in care statea Lisa. Isi lua castronul cu mandarine in poala si incepu sa curete. “-Deci..ce mai facem in seara asta?” intreba ea. “-Ce’ar fi sa jucam ceva” chicoti Lisa. “-Dap..sunt mult mai bine-dispusa acum” replica Bell. “-Cred ca daca iti spuneam sa jucam ceva cand am ajuns aici, imi aruncai cu ceva in cap” spuse Lisa, incepand sa rada. “-Cam asa ceva” chicoti Bell. “-Deci..ce jucam?” intreba Lisa. “-Ce’ai zice de jocul –Niciodata-“ propuse cercetasa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|