Looking for Revenge
|
07 Jan 2011, 22:43
|||
|
|||
Lisa se ridica de pe jos, si se aseza pe o canapea. Ar fi vrut sa doarma, dar sute de intrebari ii roiau in minte ca niste albine furioase. Vroia sa ii puna Bellei o multime de intrebari, dar acesta parea atat de obosita.
“-Ce e?” isi auzi Lisa verisoara. “-Nimic..” murmura ea, plecandu’si capul. Bell se ridica in capul oaselor si o privi tinta. “-Ce e?” repeta ea, cu o voce mai puternica. Lisa ofta, si se indrepta spre raftul de carti din spate. Scotoci pentru cateva momente, dupa care se intoarse spre Bell. “-Jurnalul meu” spuse ea, cand observa privirile mirate ale cercetasei. Scoase la iveala o fotografie mica, miscatoare. Bell o privi, dupa care ramase uimita. “-De ce tii o poza cu Charles Lestrange in jurnalul tau?” intreba ea, cu o voce sacadata. ½-El e cel care a ucis’o si pe Katherine..½ raspunse Lisa, cu o voce fara inflexiuni. “Asa ca daca vrei sa il razbuni pe Hayden, am tot dreptul din lume sa te ajut si eu..pentru memoria lui Katherine” continua ea, cu privirile fixate pe chipul Bellei. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|