Kill or be killed
|
07 Jan 2011, 22:56
|||
|
|||
M-am sprijinit oftand de usa veche din lemn.Am scos rapid pachetul de Marlboro din buzunar, amintindu-mi ca psihopatii aceia fumau tigari cu filtru.Oh, macar in asta aveau gusturi bune.
Am apreciat ca aveam cam doua minute pana ce varcolacul ne va descoperi la etaj.Pacat ca nu aveam un cronometru la mine. -Bell, analiza, am rugat-o eu in timp ce urmaream flacara palpaietoare a brichetei. -Hmm...varcolacul tocmai a fost ametit de vraja noastra de impietrire, dar nu va dura mult, chicoti ea.Ne-am baricadat aici, dar daca nu vom gasi in timp util o iesire s-ar putea sa murim fix in camera asta. Dupa cum am spus, situatia nu e intotdeauna roz. -Geamul..? am soptit, ducand tigara la buze. Bell pleca sa investigheze crapatura aceea in perete , iar eu incepusem sa caut ceva care sa semene cu intrarea intr-un biet pod sau intr-o pivnita improvizata. Dintr-o data, o rasuflare fierbinte se izbi de usa. Era aproape.Mult prea aproape.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|