Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ]
|
13 Dec 2007, 21:29
|||
|
|||
--------------------
Dupa cateva zile -------------------- Paulla isi deschise manualul si il tranti pe banca. Arunca o privire in treacat catre miile de cifre si o lua cu dureri de cap. Se uita inspre Julia. Parea abatuta si ingrijorata. "S-a intamplat ceva?" intreba aceasta insistand sa primeasca un raspuns. "Eh... nu. Nimic!" raspunse Julia vioaie. ------------------------- Dupa terminarea orei ------------------------- Clopotzelul anuntza sfarsitul orei. Fusese o ora foarte complicata. Paulla le trase pe Julia, Amy si Tania deoparte. "Fetelor! Mama mi-a spus ca pot organiza in weekend-ul acesta o petrecere acasa!" "Wow! Ce super!" spuse Julia vesela. "Va fi o petrecere in pijamale!" "Super!" spusera toate patru. -------------------- In weekend -------------------- Cele patru prietene erau asezate pe covorul din camera Paullei deja schimbate in pijamale. "Ei! Si ce facem?" intreba Tania zambind. Paulla se intinse relazata. Toate se uitau la ea asteptand indicatziile. "Pai... ma gandeam sa discutam despre... scoala... secrete... planuri... baietzi..." "Sunt deacord!" spuse Amy. "Si eu!" "Si eu!" "Perfect! Acum... as vrea sa va spun ceva... imi place de cineva, dar nu pot accepta asa ceva. Ma simt ciudat. Cand il vad mi se pare prost, tampit, dar alteori nu stiu cum sa spun. Cand vorbeste cu mine ma inrosesc. Stiu ca el este un nimic si nu stie decat sa se dea mare, dar nu stiu ce sa fac!" spuse Paulla. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Tigara care arde | Desiree Rose Goth | 37 | 9,292 |
08 Feb 2011, 11:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~ | Matt I. River | 28 | 4,401 |
30 Sep 2010, 20:51 Last Post: Bell Evans |