Thread Closed 
~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
08 Jan 2011, 13:44
Este o seara de iarna oribila,un ger cumplit s-a napustit asupra imprejurimilor. Imi facusem planuri sa merg astazi in padure , dar vremea nu imi permitea acest lucru. Ma uitam pe fereastra si afara fulguia usor. Totul arata ca intr-un vis de iarna din care nu te-ai mai trezi,dar doar un vins. Pentru mine astfel de zile imi sunt ca un cosmar uneori. Ador acest anotimp,ador sa ies sa ma distrez in zapada,dar asrazi aveam o senzatie ciudata. Totul arata ca scos dintr-un film de groaza,cu exceptia stelutelor argintii ce aterizau din cer,unele se mai odihneau pe crengile copacilor.

Stiam ca va veni primavara si totul se va schimba,in locul acelor copaci fara frunze acum,vor aparea altii mult mai vii,de niste culori imposibil de minunate. Tot ce mai imi ramane de facut acum este sa visez la niste zile linistite si calduroase de primavara,pline de caldura si culoarea florilor,plina de ciripitul pasarelelor care abia asteptau sa vina si vremea lor mai buna.

Mi-am dat planurile peste cap,dar totusi am hotarat sa nu stau inchisa in camera,aveam multe de facut in Hogwarts si totusi vroiam sa ma relaxez. M-am gandit ce as putea sa fac,unde sa ma duc. Era ciudat,de data aceasta nu vroiam liniste , vroiam sa pot povesti cu cineva sau in caz ca nu am cu cine,sa stau undeva unde sa existe putin zgomot,dar care sa nu ma trezeasca din visele mele,ci doar sa imi mai aminteasca putin unde ma aflu. Si ce loc era mai potrivit decat sala unde se aflau armurile?

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~ - by Rosalie Vivienne Alden - 08 Jan 2011, 13:44