Cateva anuturi
08 Jan 2011, 02:51 (This post was last modified: 21 Mar 2011, 19:05 by Raizen Isildur.)
Quote:9 z 0 h 12 min
Stimate(i) administrator(i)ai forumului "www.darkmark.org", se pare ca forumul dvs. nu respecta Conditiile Generale de Utilizare. Avand in vedere ca serviciul nostru este gratuit, suntem constransi sa va impunem un continut legal.

Va acordam timp pentru a va conforma conditiilor, pana la data de 17-01-2011. Dupa aceasta data vom aplica masurile adecvate, adica stergerea forumului, daca acesta este inca neconform conditiilor impuse

Glumeam noi la conferinte dar uite ca se intampla. Am facut cateva modificari am sters niste linkuri si sper ca acum e in regula. Daca sterg forumul ii strang de gat cu mana mea.

Va rog daca stiti vreun topic in care sunt linkuri catre torrente sau chestii piratate, sau sunt injuraturi sau continut neadevcat, sa imi dati NEAPARAT de veste ca sa pot sterge astea. Chiar sper din toata inima sa nu se stearga forumul asta.

Cel mai probabil vreun handicapat a dat report ca ceva nu e in regula cu forumu. Cred daor nu stiu.

Alta problema e ca expira domeniul. Sper sa nu trebuia sa platesc 15 euro de unu singur pentru ca sincer n-am chef. Dar daca va trebui mno, o voi face Smile

Deci va rog nu uitati de chestia cu mesajele cu continut neadecvat.

Va multumesc !

Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Cateva anuturi - by Raizen Isildur - 08 Jan 2011, 02:51
Re: Cateva anuturi - by Alice Morris - 08 Jan 2011, 18:51
Re: Cateva anuturi - by Ashlyn Meester - 08 Jan 2011, 18:56