Looking for Revenge
|
08 Jan 2011, 13:25
|||
|
|||
Lisa se ridica si ea, urmandu’si verisoara.
“-Si acum?” sopti ea. “-Mergem in camera..nu putem ramane aici, curand se va face rondul de dimineata” murmura cercetasa, apropiindu’se de usa. “-Aa..cred ca deja e inceput” sopti Lisa, cand auzi o voce groasa pe coridor. “-Lucas!” chicoti Bell. “-Cu Filch” completa Lisa, facand ochii mari. “-Aa..cred ca ar trebui sa ne ascundem” sopti Bell, intorcandu’se. Gasira o nisa si intrara in ea. Inchisera usa, pe care o ferecara si asteptara. Bell incerca sa’si calmeze pulsul, fiind sigura ca respiratia zgomotoasa ar putea’o da’o de gol. “-Mi’e frica” sopti Lisa. “-Si mie..dar taci” replica Bell, privind’o. Teama i se citea usor in ochi, chiar daca era intuneric. “-Se pare ca nu e nimeni aici” spuse Lucas, cu o voce mormaita. “-Dar am auzit ceva” replica Filch. “-Poate..ti s’a parut” replica profesorul, ingaduitor. “-Adica ma faci nebun?!” intreba mosneagul. Tanarul nu raspunse, iar Bell si Lisa se abtinura sa nu rada.. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|