Looking for Revenge
|
08 Jan 2011, 14:03
|||
|
|||
Lisa incepu sa urce din nou scarile ce duceau spre etajul VII. Alaturi de Bell, incerca sa se ghideze in intuneric, pentru a nu cadea.
“-Daca imi rup ceva pe aici” mormai ea. “-Numai sa indraznesti!” o ameninta Bell, in gluma. “-Mda..asta mi’ar mai lipsi” chicoti cercetasa. “-Dar..unde sunt robele?!” intreba brusc Bell. Lisa ii arata o sacosa mare pe care o ducea la spate. “-Cu emblemele Ochilor-de-Soim” anunta ea, pe un ton mandru. “-Bravo, Liss” chicoti Bell, ajungand in fata camerei. Inauntru, lasara ingredientele pe masa si se asezara in fotolii, obosite. “-Nu mai pot” ofta Lisa. “-Sincer..nici eu” replica Bell, dandu’si barul bogat pe spate. “-Maine e duminica” sopti Lisa. “-Deci..putem disparea?!” chicoti Lisa. “-Da..maine putem sa ne ocupam de intrarea in Turnul ochilor-de-soim” raspunse Bell. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|