Removing the ghosts of the past
|
08 Jan 2011, 14:20
|||
|
|||
Ma gandeam la tot ce a fost,la tot ce s-a intamplat in ultimul timp. Era clar ca trebuia sa reflectez la trecut,asa cum faceam mereu cand doream sa aflu ceva ce s-a intamplat cu mult timp in urma,insa acum era diferit,ma gandeam doar la cat rau facuse Porrin familiei mele in ultimul timp. Da, stiu ca nu va mai fi la fel,ca Jake nu va invia oricat mi-as dori eu acest lucru,ca surioara mea nu se va intoarce in timp ... Toate aceste lucruri erau imposibile,dar un lucru era sigur,lucrurile au inceput sa se mai linisteasca in ultimul timp. Dar...totusi nu aveam eu acea stare euforica: ma bucuram de lucrurile frumoase,de momentele unice petrecute in familie , langa prieteni. M-am intrerput putin din gandurile mele fiindca am auzit niste pasi discreti in spatele meu. Mi-am ridicat capul si incercam sa deslusesc aceea silueta.:
"Bell?",am intrebat eu pe o voce curioasa,sensibila. Am observat ca a tresarit putin,mi-am dat seama pana la urma ca ea era,apoi i-am spus: "Stai linistita,sunt Rose. Buna!" M-am uitat la ea asteptand un raspuns,in timp ce o fantoma tocmai s-a indepartat de noi,iar alta iesi din camera. Totusi,acesta era un loc atat de linistit,unde cu siguranta ai veni daca ai nevoie de cateva clipe de liniste. OOC:Nici o problema. Si asa nu am mai facut de mult rpg cu tine. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Walking amongst the ghosts. | Isolde du Maurier | 1 | 1,815 |
26 Dec 2012, 00:56 Last Post: Deborah Petrova |
|
Forgeting the past | Aleksandra D'Arques | 32 | 5,263 |
12 Jul 2012, 15:44 Last Post: Aleksandra D'Arques |
|
Misguided Ghosts | Bell Evans | 12 | 3,455 |