Looking for Revenge
|
08 Jan 2011, 14:34
|||
|
|||
Lisa iesi din Camera Necesitatii, si incepu sa coboare treptele spre parter.
“-Si unde mergem mai exact?” intreba Bell. “-Mmm..in Turn?!” replica Lisa. “-Dar nu stim parola” se planse cercetasa. Lisa ridica din umeri, dar totusi zambi. Urcara din nou scarile pana in cel mai inalt Turn si ajunsera in fata portretului care ducea spre camera de zi. Din fericire, o boboaca tocmai iesi, cu fata imbujorata. “-Care e parola de azi?” intreba Bell, cu o voce blanda. Fetita o privi cateva secunde, dupa care incepu sa rada. “-Off” mormai Lisa. “-Am uitat ca Ochi-de-Soimii nu au parole, ci ghicitori, pana mea” replica Bell. “-Sper ca boboaca aia sa’si tina gura” chicoti Lisa. “-Mda..si eu..acum hai sa ne gandim la raspunsul ghicitorii” sopti cercetasa. Dupa cateva minute bune, cele doua reusira sa intre in camera de zi. Era foarte asemanatoare cu cea a cercetasilor, doar ca totul era colorat in albastru si argintiu. “-Deci..de unde ar trebui sa incepem!?” intreba Lisa, privind in jur. “-Camera asta e imensa” se planse si Bell. # Violet Wilson It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what. ![]() Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|