Looking for Revenge
|
08 Jan 2011, 15:51
|||
|
|||
Era gata..intr’un fel nu vroia sa se termine. Pentru ca stia ca de acum, nu il va mai revedea pe Hayden..nu va mai avea cu ce sa’si tina mintea ocupata..nu va mai putea scapa de valurile de suferinta.
“-Bell” sopti Hayden. “-Nu vreau sa pleci” sopti fata, intorcandu’si chipul spre el. “-Nici eu..dar ti’am zis..voi fi mereu aici” murmura Hayden, cu o voce blanda, indepartata. “-Dar eu te vreau aici, mereu!½ sopti Bell. Hayden o privi pentru cateva secunde, dupa care zambi. “-Voi fi aici..pentru tine..mereu” spuse el. “-Dar acum trebuie sa pleci?” il intreba Lisa. “-Din pacate..da” anunta Hayden. “Ne vedem curand..” sopti el. “-..sper” completa Bell. Se terminase..acum totul trebuia dat uitarii..Bell se cuibari mai bine pe canapea, si stranse la piept o perna mare. Se razbunase, dar nu se simtea mai bine. Totusi, reusise un lucru important..distrusese un horcrux..si nu mai facuse asta de mult timp. “-Bell?” murmura Lisa. “-Da, Liss..” raspunse cercetasa, usor absenta. “-Va fi bine” continua Lisa, apropiindu’se de ea. Stia ca va fi bine..trebuia sa fie bine..de acum, viata avea sa’si urmeze cursul, fara alte impedimente.. OOC: Topic closed ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|