Place of dreams.
|
08 Jan 2011, 15:55
|||
|
|||
-Ce parere ai de o plimbare in Padurea lui Dean? intreba ea zambind iar Eveline dadu din cap entuziasmata.
Se plimbau linistite prin zapada neatinsa.Copacii erau si ei plini de zapada iar cu cat se avantau mai mult in padure puteau auzi un lac curgand prin apropiere. -Deci ce te aduce aici? intreba Cercetasa uitandu-se curioasa la fata. -Curiozitatea.Nu am mai fost niciodata aici.Dar pe tine? intreba ea uitandu-se tot inainte. -La fel.Astazi am fost in Sala Trofeelor si am vazut trofeul lui Harry Potter - de data asta s-a intors cu fata catre Eveline si ea continua uitandu-se inainte - si acolo scria ca distrusese un Horcrux aici. Eveline stia cine era Harry Potter chiar daca traise printre Incuiati.Cum sa nu sti de Baiatul Care Supravietuise blestemului fatal!? Citise mult la biblioteca despre asta insa ce o enerva era ca nu stia ce era un Horcrux. -Rose...?Ce e un Horcrux? intreba fata uitandu-se in sus la o pasare care tocmai zburase pe deasupra lor. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dreams | Klaus Lovel | 21 | 4,377 |
19 May 2012, 15:46 Last Post: Desiree Rose Goth |