Removing the ghosts of the past
|
08 Jan 2011, 19:03
|||
|
|||
Am ascultat cu foarte mare atentie si interes povestea lui Bell. Era de admirat curajul ei enorm de a cauta acel horcrux si a il distruge cu propriile ei maini. Eram sigura ca Hayden,oriunde s-ar afla el acum,este foarte mandru de ea. Bell ramasese pe ganduri si imi puteam doar imagina la ce se gandeste si m-am cutremurat. Era trista , dar in acelasi timp se simtea bine ca a reusit sa distruga acel horcrux. Mi-am adus aminte cand l-am dus pe Porrin la Azkaban apoi uitandu-ma la Bell i-am soptit:
"Stii...? Cand Porrin a ajuns la Azkaban am simtit ca l-am razbunat pe Jake,dar nu complet. Mie nu imi ajunge doar atat...". Sunt sigura ca cercetasa a inteles ceea ce vroiam sa ii spun. Eu nu doream sa ii fac si mai mult rau lui Porrin,oricum stiam ca va plati pentru atat de mult rau facut. Si mereu imi aduc aminte ca mi-a spus faptul ca Azkabanul este mai oribil decat insasi moartea sa. El in acea inchisoare se simtea rau,acolo statea cu frica de a nu aparea cineva cunoscut care sa il distruga. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Walking amongst the ghosts. | Isolde du Maurier | 1 | 1,815 |
26 Dec 2012, 00:56 Last Post: Deborah Petrova |
|
Forgeting the past | Aleksandra D'Arques | 32 | 5,269 |
12 Jul 2012, 15:44 Last Post: Aleksandra D'Arques |
|
Misguided Ghosts | Bell Evans | 12 | 3,459 |