In vizita la Cofetaria lui Florean
|
08 Jan 2011, 21:14
|||
|
|||
Era o zi de iarna linistita.Fulgii de zapada cadeau alene pe pamant intr-un dans ametitor.Zapada era imaculata iar crengile copaciilor plini de chiciura dadea atmosfera unui peisaj cu totul artistic.Vremea era placuta si nimic nu era mai placut decat o plimbare prin zapada.Priveam pe geam si ma gandeam la sora mea.
Voiam sa o vizitez pe Jade dupa pranz la Cofetaria lui Florean.Cu ajotorul Polenului Zvrr am ajuns pe Aleea Diagon intr-o secunda. Ma trezesc pe aceeasi strada micuta unde si acuma ma vad pe mine si pe Jade mergand prin toate magazinele ca sa-mi cumpar toate cele necesare pentru primul an de la Hogwards:Bagheta mea,cartile,robele,Catelusul meu Happy...Imi mai amintesc cum trecurãm amandoua prin fata Cofetariei lui Florean iar Jade spuse "Mi-ar fi placut sa lucrez aici... " Nu dupa scurt timp m-am trezit in fata cofetariei lui Florean.Am intrat inauntru si o vad pe Jade stand in fata tarabei,arajand in ordine alfabetica toate torturile si dulciurile. "-Cioc Coic!Uite cine-i aici !" "-Addie!!Ce ma bucur ca ai venit!!" M-am dus spre Jade si am imbratisat-o. "-Ce ma bucur ca ai venit aici!!In sfarsit am cu cine sa stau,deobicei veneau multi clienti si prieteni dar astazi nu au venit nici-unul,Oare de ce?" Se intreba Jade Am ridicat din umeri habar neavand ce sa-i raspund "-Sa stii ca imi place locul acesta..E foarte delicios..." Am spus eu salivand dupa produsele din cofetarie ]OCC: Jade continua tu ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In vizita la Cofetaria lui Florean - by Addie L. Crawford - 08 Jan 2011, 21:14
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Jade A. Crawford - 08 Jan 2011, 21:48
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Addie L. Crawford - 08 Jan 2011, 23:11
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Jade A. Crawford - 08 Jan 2011, 23:17
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Addie L. Crawford - 09 Jan 2011, 17:29
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Jade A. Crawford - 09 Jan 2011, 22:20
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Addie L. Crawford - 14 Jan 2011, 20:46
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Jade A. Crawford - 14 Jan 2011, 21:39
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Addie L. Crawford - 16 Jan 2011, 16:19
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Jade A. Crawford - 16 Jan 2011, 19:26
Re: In vizita la Cofetaria lui Florean - by Addie L. Crawford - 19 Jan 2011, 21:40
|