~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
|
08 Jan 2011, 21:43
|||
|
|||
Ma plimbam nestingherita prin coridoarele Hogwarts.ului pentru cateva clipe de liniste si relaxare toate aceste ore imi faceau capul sa explodeze,dar o usa uriasa de lemn imi atrase atensti cum sunt eu tare curioasa m-am pus pe treaba.Am impins usa cu toata puterea intrand in camera era uriasa plina cu armuri ca cele purtate de soldati din evul mediu sabi scuturi arginti care scoteau un scartait puternic sinstru ori era de la rugina.Mi-am sprijinit capul de piciorul unei armuri,cautam un loc linisit unde sa ma pot concentra pe lumea mea adica eu si chitara.Era o incapere noua pentru mine dar sper sa nu fie ca ultima petrecuta in fata "Oglinzi lui Erised".Incepusem sa rasfoiesc paginile caietului meu si jurnal in acelasi timp tineam numai cantece compuse de mine pentru chitara altele din plictiseala,nu le mai aratasem nimanui,ma uitam la ele fiecare imi trimitea o amintire in minte...
Si natura parca ma asculta Norii furiosi imparatesc tot cerul Vantul bate,ploua,fulgera si tuna Intr-un cuvant afara e furtuna La fel ca si in sufletul meu Imi aminteam cand am scris acest cantec si de ce.Un zgomot ma trezi din gandurile mele,usa se deschise scartaind puternic in camera acuma se afla Rose,ce ma bucuram sa o vad. -Buna,nu te-am mai vazut de doua zile!am tipat eu alergand catre ea sa o imbratisez. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|