Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ]
|
14 Dec 2007, 00:30
|||
|
|||
Julia se intinse pe spate ca sa nu i se citeasca pe fata rasul...
" Aoleeu, fata... " " Daa, stiu! " facu Paulla convingator. Amy si Tania se uitara la cele doua cu sprancenele ridicate... " Puteti sa nu mai vorbiti CODAT?? " izbucni Tania... " De ce nu? Altfel ne-ai intelege... " pufni Paulla. Tania ii puse palma " parinteste " pe cap Paullei. " Dracusorulee! " " Mersi, mersi ![]() " Ook... " Cele doua se ridicara de pe covorul rosu din camera Paullei ( covorul era singura pata de rosu, impreuna cu perdelele, in camera toata roz bonbon- Paulla a hotarat aceasta culoare pe vremea cand ea nu se autodeclara rockerita ) " Veezi? Astea-s secretoasee " " Mda... vad... " Ajunsera in baia de langa - galbena, sclipind in curatenie. Inchisera usa... nu vrura sa o si incuie. " Ei...?" " Uite ce e... ", incepu Paulla incet. " Am... fost cu Vanessa odata... la banca baietilor... din fata. Si... Mark era acolo, isi copia tema la franceza, parca... Si..." " Si? " " Stii ca Mark e mereu vesel si... stii, nu? " " Da, logic... " " Ei, nu l-am vazut in viata mea mai abatut... l-am intrebat ce-a patit... si n-a raspuns, decat s-a uitat inspre Judy si inspre tine ( vorbeati in momentul ala ) " " ?! Pai, si consideri asta un secret asa de important ?! " " Paaai, daca intr-adevar are ceva cu Judy, de ce s-a uitat si inspre tine? " " Pentru ca vorbeam cu Judy... o intrebam de banii pentru hartile la geografie, cat si cui trebuie sa dau, ca uitasem... " " Tootusi, s-a uitat clar spre AMANDOUA ... " " ... Ei, si? Crezi ca m-afecteaza sau cum...?" " Fata... de-asta te-am tras deoparte... " " ...? " " Poate... s-a despartit de Judy si... " " Si...? " " Isi cauta prietena... " " Si...? " " ... " " Aoleu... nu se poaate ![]() Paulla se uita in jos... " Sperante? Mai bine nu-ti face... n-ar renunta Mark asa usor la Judy... " " Toti baietii sunt in limba dupa Judy... poate Mark e un tip mai sentimental... si nu inghite asta... " " Mark? Sentimental? Baba si mitraliera ![]() " ... " Julia o apuca de mana... " Paulla... oricum ar fi... nu te merita ! E un ... porc si jumatate... " " ... " " Te-ar rani... " " Macar sa... daa... " " ? " " Am sa-i spun... " " CEE?? " " Am sa-i spun, Julia, am sa-i spuun ! " " ... " " E asa simplu ! Mersi, Julia ! " O imbratisa cald... Julia se uita nedumerita... ' Huh... da ce i-am facut? ' ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Tigara care arde | Desiree Rose Goth | 37 | 9,292 |
08 Feb 2011, 11:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~ | Matt I. River | 28 | 4,401 |
30 Sep 2010, 20:51 Last Post: Bell Evans |