~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
|
09 Jan 2011, 00:05
|||
|
|||
Un zambet mi se intinse pe fata am luat-o de mana si i-am inmanat chitara,am inchis jurnalul era la o pagina in care am scris tot felu de chestii siropoase despre un baiat si altele.Nu doream sa afle cineva din scoala ar fi fost un dezastru.
-Ce mai ai acolo?intreba Rose cand am inchis caietul dandu-se intr.o parte ca sa vada ce ascundeam.”Ieei” -Hhh...caietul cu cantecele mele si un jurnal...unele poezi nu sunt cine stie ce doar facute din plictiseala si atat.Am zambit fals dar Rose se prinse.I-am aranjat cu grija chitara,punadu-i mainile unde tebuie dupa care incepu sa cante,era chiar foarte buna,inchise ochii cantand si ignorand orice zgomot care il producea armura asta. -Ei bine cum a fost,am si eu o chitara in Lumea incuiatilor dar nu am adus-o.Nu intelegeam de ce nu o aduse dar fiecare face ce vrea eu nu stiu ce m-as face fara acest instrument fara sa ii simt coardele pe degetele mele si sunetul scos de aceasta ar fi fost iadul. -Te pricepi trebuia sa o aduci si tu daca o aveai acuma cantam amandoua,eu m-ai stiu sa cant la inca un instrument dar nu sunt chiar atat de buna si nu aveam cum sa pun niste tobe intr-un bagaj,am spus eu razand gandindu-ma cum ar fi fost sa ma apuc de repetat in miezul nopti. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|