Thread Closed 
Revederea din codru
09 Jan 2011, 00:13
[Image: baciu-cover-i.jpg]

Am avansat prin padurea intunecata asezandu-mi gluga robei pe cap cat mai bine.Frigul era cumplit avand in vedere ca era inceput de Ianuarie.Zapada ingreuna copacii desfrunziti de ceva vreme.
Am cautat cu privirea silueta ce stiam ca din clipa in clipa trebuia sa se afle in inima padurii langa o fantana uitata de lume si de timp.Am soptit "Lumos" baghetei mele ridicand-o dintr-o singura miscare.
Am privit cerul ce se innegrise de mult,insa stelele nu se vedeau datorita norilor grei si cenusii.Mai aveam destul de mult de mers asa ca m-am rezemat pentru o secunda de un copac pentru a imi trage rasuflarea.
Am privit cat indica ceasul din buzunar stiind prea bine ca eram in intarziere.Am continuat sa merg incercand sa nu ma uit nici in spate nici in stanga sau dreapta deoarece stiam prea bine ca padurea era plina de animale pe care nu as fi vrut niciodata sa le vad.Gerul ma impiedica sa avansez mai repede fiind aspru intrandu-mi nemilos in oase.Atunci am putut observa fantana de fusese daramata de mult de ninsorile si ploile ce o batusera fara ca ea sa poata face ceva.Pentru o secunda m-am intristat gandindu-ma ca persoana care trebuia sa se afle acolo de ceva timp ma dezamagi lasandu-ma balta acolo.Insa in acel moment i-am vazut parul brunet ce ii cadea pe spate.L-am fixat cu privirea indreptandu-ma in fuga catre el.Acesta ma observa prinzandu-ma in brate.

"Jasper nici nu stii cate griji mi-am facut!Ma bucur ca esti aici!"

Acesta ma stranse din nou de mana lasandu-ma sa ma pierd in ochii precum padurea in lumina miezului noptii.

"Cum se simte tatal tau?"L-am intrebat in timp ce cream o bancuta din niste ramurele.Ne-am asezat pe acea banca asteptand cu nerabdare raspunsul lui.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Revederea din codru - by Alice Swan - 09 Jan 2011, 00:13
RE: Revederea din codru - by Alice Swan - 12 Apr 2011, 19:15
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 09 Jan 2011, 15:45
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 10 Jan 2011, 22:28
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 12 Jan 2011, 23:42
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 17 Jan 2011, 00:55
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 20 Jan 2011, 23:18
Re: Revederea din codru - by Alice Swan - 22 Jan 2011, 00:02