Thread Closed 
~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
09 Jan 2011, 13:20
This is our song that's all that matter cause
We all belong right here together
There's nothing better than singing along

Am inceput sa cant alaturi de Rose,cunosteam melodia chiar era in caietul meu singurul cantec care nu era scris de mine,vocea ei era superba nu intelegeam ce dorea sa ascunda?O voce atat de minunata cantand si la chitara chiar ma intrecea si pe mine.Imi placea de Rosalie era o fata de treaba si o buna prietena cu ea poti sa vorbesti despre orice.
-Super!Mi-a placut sper sa mai facem asta cand o sa mergem sa imi iau si eu o chitara din lumea incuiatilor,se opri pentru cateva secunde,asta daca vrei sa vii cu mine sa imi iau una,spuse Rose in soapta.
-Sa nu vreau?!Dabea astept sa mergem,am imbartisat.o strans.Spuneam adevarul chiar nu mai aveam rabdare as ajunge sa inumar si zilele chiar aveam chef de o plimbare cu un prieten.Rose se intinse si luase jurnalul meu fara sa il deschida mi-l inmanase mie.
-Mai cantam ceva?Daca mai vrei.ma intrebase Rose uitandu-se la mine timp de cateva secunde asteptand sa ii raspund la intrebare.
Nu i-am raspuns am inceput doar ca rasfoiesc paginile caietului cu cantece,cand o poza imi atarse atentia,era o poza cu mine nu era veche era facuta acum cateva zile.Armura iar incepu sa scartaie “Magia ori rugina e devina”

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~ - by Rachelle Hathaway - 09 Jan 2011, 13:20