Thread Closed 
~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
09 Jan 2011, 13:32
Mi-a atras si mie atentia acea poza la care se uita Tamara. Era cu ea , imbracata in roba de scoala,sunt sigura ca se bucura enorm ca avea acest privilegi la fel ca mine si multi altii sa studieze la scoala Hogwarts. Am tras aer in piept apoi am rostit pe o voce foarte sincera:
"Tamara,este foarte draguta poza.!"

Aceasta dadu din cap in semn de aprobare,de multumesc apoi ma privi de parca intrebandu-ma daca mai cantam ceva. I-am raspuns imediat:
"Ce parere ai de ceva mai...rapid,mai dinamic? Cum ar fi un rock Incuiat.!",am rostit eu chicotind.
Sunt sigura ca Tamara a inteles despre ce este vorba fiindca ii placea foarte mult sa cante si imi puteam da seama ca se pricepe la toate stilurile,iar acesta era unul dintre preferatele mele. In timp ce am mai asteptat un raspuns gandindu-ma ca este deja sambata,saptamana se va incheia curand am mai adaugat:
"Si daca doresti si daca poti bineinteles,saptamana viitoare vom merge in Lumea Incuiatilor pentru a imi cauta un instrument de cantat,sper sa gasesc o chiatara care sa imi place.!"

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~ - by Rosalie Vivienne Alden - 09 Jan 2011, 13:32