O zi friguroasa
|
09 Jan 2011, 14:59
|||
|
|||
Era o zi friguroasa de iarna,iar fulgi de zapada cadeau din norii grei,plumburi dansand prin vazduh,asterandu-se peste case,gradini,parcuri si campii.Razele soarelui stateau ascunse incercand ici colo sa strabata perdeaua de nori.Oamenii asteptau cu nerabdare sosirea primaverii cum si eu de-asemenea.
Stateam culcata langa un rau,mai venisem pe aici cand eram mica cu parinti mei.Aici locuia bunica mea si am venit sa o vizitam,de cand am inceput scoala numai in ea am stat nu am mai vazut niciun incuiat nici-o frunza nimica.Nu stiam ce cautam langa raul acesta dar imi placea sunetul produs de aceasta si apa limpede si cristalina cum isi face loc printre pietre.Bufnita mea Shadow zbura deasupra capului meu fericita ca era libera si putea face ce vrea o urmaream cu privirea unde avea de gand sa zboare,dar langa copacul pe care se aseza bufnita,vazusem o silueta care imi atrase atentia statea lipita de un brad verde privindu-ma.M-am ridicat usor si m-am indreptat catre copac sa vad cine e,oricum daca avea sa ma atace aveam bagheta pregatita pentru lupta.Strangeam cu toata puterea bagheta cand... Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|