Revederea din codru
|
09 Jan 2011, 15:45
|||
|
|||
Il tineam de mana alergand pe langa pasul lui deoarece mergea extrem de repede.Simteam ca ne invarteam in cerc prin acea padure imensa si ca mereu vedeam aceleasi pietre si aceeiasi copaci.Insa m-am lasat ghidata de el deoarece ma simteam in siguranta atat timp cat el ma tinea de mana.
"Jasper!"L-am strigat soptit,insa acesta auzi imediat intorcand capul spre mine fara a se opri din mers. "Stiu ca te grabesti,insa incearca sa mergi mai incet practic alerg pe langa tine!"I-am spus facandu-l sa rada.Intr-o secunda ma lua in brate incepand sa alerge cu mine.Tot ce puteam vedea acum era pieptul lui extrem de rece. "Imi pare rau Alice,insa daca nu ajung la fix cu siguranta Lee nu va mai fi acolo!"Mi-a spus zambindu-mi.Nu am protestat si am stat linistita pentru a nu il incurca.Stiam ca aveam mult de venit deoarece mie imi luase aproape o zi cu pasul meu sa ajung pana la acea fantana.Totul parea atat de frumos,iar stelele parca zburau in acea goana nebuna pe care o purtam.In fuga aceea puteam sa jur ca imi vazusem constelatia pe cer.Simteam cum ploapele mi se ingreuneaza din ce in ce mai mult asa ca am inchis ochii atipind. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|