~Dreams keep me awake and give me the strength to remain standing~
|
09 Jan 2011, 16:37
|||
|
|||
„Si...ce e cu aceste cantece...”Aceste cuvinte imi sunau in cap de o mie de ori.Ma uitam la Rose blocata nici nu mai respiram nici nu mai clipeam,parca eram moarta dar mi-am revenit in doar cateva secunde amintindu-mi si de intrebarea fetei.”Ce sa ii spun?Nici nu stiu daca poate sa tina un secret!Daca mai afla si altcineva va fi un dezastru!”scartaitul puternic al armurei din spatele meu ma facu sa ma speri si sa tip cuvintele pe care nu le doream sa le zic nimanui doar jurnalului meu:
-Sunt indragostita de un baiat din scoala!am tipat eu acoperindu-mi gura cu mainile,asta se intampla cand ma gandesc intens la ceva si sunt speriata spun cea ce gandesc,acesta era unul dintre multele mele defecte. -Aww...fu tot ce spuse Rose zambind si chicotind.Am luat caietul din mainile fetei si am inceput sa imi dau cu el in cap dupa care m-am trantint pe podea de durere.Rosalie radea si acuma de criza mea de nebunie.”Sper sa tina secretul”m-am dat inca o data cu capul de podea. -Nu iti face griji...ma imbartisa Rose...pot sa tin un secret!Decii de cine?Chiar doream sa fie adevarat pentru el sunt invizibila nici nu stie cum ma cheama dar apoi sa mai afle ca si il plac mult m-as duce la alta scoala poate in Lumea Incuiatilor.”De cine?”ce as avea de pierdut daca i-as spune imi este prietena acuma. -Sunt...indragostita d..de,vocea imi tremura abia daca se intelegea ceva din ce bolboraseam eu...De B..bl.Armura parca era gata sa cada peste mine de la zgomot si ma facu iar sa tip: -De Blaine Dwight Hummel!M-am ridicat in picioare si am inceput sad au ture prin sala. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|