'Cause love is in the air
09 Jan 2011, 15:50
"-Esti bine?" ma intreba sora mea,asezandu'se langa mine. Oare chiar sunt bine? De ce nu imi pot controla corpul si sa ii rapsund ca sunt bine? Oh Ginny,desteapt'o cum sa ii spui ca esti bine cand tu ai lesinat?
Peste tot in jurul meu era intuneric,uram sa spun asta dar ma speria la culme,la mai putin de un metru in fata mea se profila o silueta de baiat,cred ca avea cam 19-20 de ani! Am mers incet sper el si i'am pus mana pe umar.
Se intoarse si am ramas socata cand am vazut ca in fata mea statea Alex. Adica un Alex fericit si fara nici o rana. Asta era imposibil.
"Alex?" se uita la mine imi zmabii apoi ma aproba.
"Unde suntem Alex? adica ce cauti in visul meu?" Rase,un ras cristalin apoi imi arata sa ma asez langa el.
"Nu sunt in visul tau Ginny,suntem la granita dintre viata si moarte!" imi spuse el aratand catre intunericul ce ne inconjura.
"Cum adica? Alex eu nu am cum sa fiu in coma!"
"Ba da,Ginny,rana ta de la umar s'a gravat si ai intrat in coma instantaneu" Acum eram pur si simplu socata. Eu eram in coma? Adica,la naiba! eu chiar eram in coma?
"Alex,daca eu sunt in coma,inseamna ca si tu esti,hai sa ne intoarcem Alex! Nate si Rose au nevoie de noi intelegi? Nu'i putem ranii asa!" Se uita la mine surprins apoi in acel negru aparu imaginea lui Rose si Nate in cabinetul de spital. Alex era intins pe pat,iar Rose incerca din rasputeri sa ma trezeasca. Nate ma lua de acolo si ma puse pa patul alaturat aratand si mai distrus decat era.
"Vezi Alex? am aratat spre aceea imagine Nu putem sa le facem asta! Uitate la Nate,lar Rose,nu putem sa ii facem sa sufere! trebuie sa ne trezim!"
L'am apucat de umeri si am inceput sa il zgaltai.
"Bine Ginny,ne vom trezii,cel putin vom incerca sa ne trezim,stii e cam greu sa te trezesti din coma"
Imi spuse asta apoi disparu. Ok,acum ce fac ca sa ma trezesc?

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Ginny Anne Alden - 09 Jan 2011, 15:50