'Cause love is in the air
09 Jan 2011, 16:23
Intunericul devenea din ce in ce mai straniu si eu incepeam sa ma sperii. Cate minute trecusera de cand Alex plecase? Raspuns:Nu stiu! Oare a reust sa se trezeasca? Firar sa fie,de ce trebuie sa existe atatea intrebari? De ce trebuie sa fac oamenii dragi mie sa sufere?
Nu puteam sa ma dau batuta,nu acum! trebuia sa imi revin. Dar cum? Cum naibii trebuie sa ma intorc la realitate? Trebuie sa fac vre'o vraja ceva?
Am inceput sa ma plimb in neant incercand sa gasesc o posibilitate sa ma intorc.
Daca aveam sa ma intorc. Drace! de ce mi se intampla mie toate astea? Adica muream daca aveam si eu viata normala?
"Ginnerva Andrews Blackfire!" ma striga cineva,iar eu am inghetat la propriu acolo unde eram.
"C.cine esti! artate!" Dintr'un nor negru iesii o silueta,apoi conturanduse am ramas socata.
"B.bunico?" era imposibil! Imi zambii si ma apuca de mana.
"Ginerva draga,trebuie sa te intorci acolo!" imi arata din nou camera in care erau persoanele dragi mie. Deci Alex s'a trezit. Dar eu cum ma trezesc?
"Dar bunico,nu stiu cum sa ma trezesc!" am spus si lacrimi acide imi curgeau pe obraji. Am aruncat din nou o privire in acel cabinet si l'am vazut pe Alex cum se uita trist la corpul meu inert de pe patul alaturat. Cateva lacrimi imi brazdara chipul iar Rose incepu sa planga si mai tare.
"Priveste in inima ta draga mea Ginnerva,si vei fi fericita!" Ah uram cand imi filozofa asa.
"Dar,bunico! cum sa fac asta? te rog ajuta'ma! Imi zmabii usor si disparu. Pe toti papucii lui Merlin a disparut!
Am inceput sa plang mai tare. Acum ce ma fac?
"Priveste in inima..." soptii cineva si am stiut ca trebuie sa incerc.
Bine Ginny,priveste'ti inima!

OCC: sper sa nu o fi facut de oaie

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: 'Cause love is in the air - by Ginny Anne Alden - 09 Jan 2011, 16:23