'Cause love is in the air
|
09 Jan 2011, 18:52
|||
|
|||
"Ginny" o caldura foarte mare imi imbratisa coprul. Reusisem sa ma intorc putin acolo,dar ceva ma atragea ca un magnet catre intuneric.
Ceva nu mergea cum trebuie! trebuia sa reusesc sa ma intorc la sora mea,la prietenii mei,la familia mea,la viata! Bunica a spus sa imi privesc inima,dar cum? Adica am incercat putin dar am fost trasa inapoi. Trebuiea sa imi revin. Atunci am avut o reveire. A prvii inima inseamna a iubii. Asta era. Imi iubesc sora,parintii,si parintii adoptivi,imi iubesc pisica,prietenii,iubesc scoala iubesc tot ce tine de viata! O lumina stranie,imi invelii corpul si am simtit cum imi revin in simturi,am reusit sa o aud pe Rose cum plange,si de ai simtii mana calda a lui Nate pe fruntea mea. Dar tot nu am reusit sa imi revint complet. La naiba! ce trebuie sa mai fac? "Bebe,exista o persoana care are nevoie de dragostea ta,bebe priveste adanc in inima ta si vei gasii persoana. "Nana?" am intrebat,era posibil sa fie Nana? vechea mea bona care s'a stins in urma cu doi ani. "Da bebe,eu sunt! Asculta bine aici bebe,trebuie sa te intorci,acea persoana are nevoie de tine,si in afara de aceea persoana,toti eu nevoie te tine! "Dar,Nana,cine este acea persoana?" "Oh daraga mea,asta nu pot sa iti spun,trebuie sa descoperi sinugra." Disparu si ma lasa din nou singura sa deslusesc acest mister. Un nor negru de praf,ma facu se privesc din nou ce se intampla in cabinetul de la spital. Imi era greu sa privesc cum ei ma plang pe mine. E insuportabil. Alex s'a ridicat cu greu din pat,Iar Rose cand l'a vazut l'a sprijinit pana la un scaun de langa patul meu. Imi luat mana intr'a lui si imi spuse cu repros. "Acum asculta Ginny,daca tu nu o sa te intorci cum am facut'o eu,nu o sa ti'o iert niciodata. Nu o sa te iert niciodata ca ne lasi sa suferim. Asa ca asculta asta si incearca sa'i faci fata!" Incepu sa bata cu unghia in blatul de la noptiera de langa pat. Sunetul era asruzitor aici sus. Asa ca am incercat sa imi privesc din nou inima si atunci am stiut. Nate. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|