'Cause love is in the air
|
09 Jan 2011, 19:26
|||
|
|||
Acel strigat,acel planset neajutorat m'a facut sa revin brusc la realitate. Am deschis ochii si i'am vazut pe toti pentru o clipa,apoi Rose lesina.
Drace! Alex a prins'o si a pus'o pe pat. Nate lua un pahar cu apa si incepu sa o stropeasca putin pe fata. Aceasta reactiona imediat si se trezii. Slava cerului,daca patea si ea la fel ca mine innebuneam la propriu. Am incercat sa ma ridic in sezut insa o ameteala ciudata ma cuprinse din nou. "Ginny,te rog nu face miscari bruste!" Imi spuse Nate si ma impinse inapoi pe perne. "A.apa,am nevoie de putina apa!" Rose se ridica instantaneu din pat si imi aduse un pahar cu apa. Am baut cu nesat din el apoi mi'am inchis ochii. Sa iti revii din coma nu chiar asa usor. Ma simteam oribil,de parca ma calcase trenul. "Se pare ca nu ai reusit sa ii rezisiti sunetului! spuse in gluma Alex in timp ce se aseza pe patul alaturat. "Nici na'i ideea cat de aiurea e!" Rose venii inapoi langa mine si ma stranse in brate. "Ginny,m'ai speriat ingorzitor sa nu imi mai faci asta niciodata! Nici tu Alex!" se rastii ea cand vazu ca rade. Nate statea intr'un colt privndu'ma cu teama. Daca nu era el sigur acum inca eram in coma. "Nate." am soptit usor,iar Rose se indrepta catre Alex lasandu'ne singuri. El venii imi prinse mana si mi'o stranse cu putere. "Iti multumesc ca ai reusit sa spargi zidul de care nu puteam sa trec!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|